Kipas Susah Mati

22 August 2011

Update senarai peserta GA



okey berikut adalah nama-nama peserta GA Cik Fai . cek la link korang ok . kalau tak de let me know a.s.a.p orait . Nak senang cari tekan ctrl+F then masukkan link korang .



















48.http://chocalymilk.blogspot.com/2011/08/kad-raya-duit-




























































































































14 comments:

tiefazatie said...

tq dear..ada dh link ifa..
moga cpt sembuh tau!
take care!

A y e s h a Ramlee said...

72 datang

NA said...

Alhamdulillah link ada tapi disenaraikan 2 kali seperti yang saya komen petang tadi.

Jasmin Ibrahim said...

done....ada.....tq

fiq. said...

ok, ade =]

~faranajwa~ said...

wah...no 1..susah nak dpt ni..hehe
yunk...i check ade yg link blog diorg ulang 2 kali, ade yg 3 kali..cer check balek

Golden Rose said...

tersenarai no. 242...hope ada luck

Nana said...

link saya tak ada :( Saya bkn join last minute tapi akak tak approve lagi komen saya yang dari dulu lagi saya dah buat sbb tu saya buat entry baru dan comment semula .. tapi , dah tarikh tutup :'( ...

http://doladolly.blogspot.com/2011/08/ga-kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

Kutu said...

Nama saya ada dua kali, 101 dan 102

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

oke done dear ;)

AyiLarimA said...

Mira nak tanya, kenapa no 22 dgn 23 link url same? and ade lgi b'berapa link dekat dua no yang same.

but, ape2 pun thanx ye cox listkn link blog Mira. no 116. excited nak tau sape yg menang ni :)

Eyka Aikha said...

alhamdulillah ade.. thanks! no. 331.. :D

Cik Zety said...

lucky 222. hope so. insyaallah :)

-hasnurul afifah- said...

triple 3.. leh buat lagu ni.. =p

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers