Kipas Susah Mati

22 August 2011

Pemenang GA Duit Raya + Kad Raya Fairus Ibrahim




AssalamuaLaikum semua .

haAaaa ! ! ! ini Lah masa yang dinanti-nantikan! dup dap . . dup dap . . .

jom kita tengok sapa yang bertuah !



















1. kaD raye big size + kartun 3D + buNyi2 & duit raye rm20





2. kaD raye kecik cikit dari yg no
mbor 1 tu & duit raye rm15





3. kaD raye siZe sederhana & duit raye rm10





4. 3 orang pemenang sagu hati dapat kad raye & duit raye rm5 setiap sorg.

1.


2.



3.



Disebabkan Cik Fai dah termungkir janji ,
Cik Fai nak memohon maaf pada korang semua .
Sebab lambat kLuakan result ni . Cik Fai janji pagi tadi tapi Cik Fai tak sihat .
Plus semua jadi agak lintang pukang .
Mintak maaf sangat2 eh .

So sebagai tanda nak mintak maaf , Cik Fai nak t
ambahkan lagi 5 orang pemenang saguhati untuk GA ni .
5 orang pemenang ni akan menerima kad raya daripada Cik Fai . :))


5. 5 extra kad raye untuk lima orang

1.



2.


3.



4.



5.





hasiL undian daripada encik random , inilah hasiLnya .
waaaa tahniah kepada semua pemenang !
mintak toLong emaiLkan alamat korang kat Cik Fai a.s.a.p !
simple_as_fai@yahoo.com


p/s : kepada yang tak menang jangan frust2 ok . chiLL ! ^_^ KaLau umur panjang Cik Fai buat lagi eh nanti . .
Anyway , thanx sangat-sangat pada semua sebab sudi memeriahkan GA ni . reaLLy appriciate ! :))


25 comments:

cx's said...

cx mmg tk pernah lucky pon ntk random.org ni. huhu. rezeki depa :) tahniah!

fieda said...

Tahniah kpd pemenang..

saya dh email
fieda.rafli@yahoo.com

noraizuraMasoud said...

tq cik fai...
zu dh emel kan details..

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg menang..

fiq. said...

perghh, tak bertuah langsung,,,,hukhuk,,senang je aku kalah,,hahah

haha pape pon, cik fai, terima kasih sebab buat ga yer..ampun maaf dipinta,selamat hari raya =P hehe

Jasmin Ibrahim said...

ala,ingtkn boleh dpt topup utk raya ni......sob sob sob...tahniah

Lia-De-Pinky-Leo said...

wah... terima kasih.. saguhati pun ok per.. tq ya.. hehhe..

ila said...

merajok la tak dpt.
haha

jehanfrhin said...

tahniah sume pemenang!! ^^

FYA PELANG! said...

358 peserta ? adess. memang lha kann. mane mawnya nak kena :P pape pun, xngape lha. congrates semuaa :)

eima said...

tak dak rezeki la ... sedey ...
selamat hari raya fai

fierul said...

taniah kpd y menang :)

tomatokering :) said...

waaa tak daepkk .. hii takpe .. kongrets utk yg dapat !

camat hali laye !! :D

Farah Awang said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xdpt GA
T.T

Eyda Syahida said...

tenz fai.. syukur Alhamdulillah... :)

ciktiqz said...

Thank you Fai! already emailed you :)

AyiLarimA said...

huuu.. Mira xmenang.. but, congratx ye pd yg menang :)

cik gegurl said...

Cik Fai ^__^ thanks tau..murah rezeki Cik Fai,even dapat kad raya pon saya suka sngt ni..yuhuuw

.:Cik GegurL:. said...

dah emel details kat U..thanks =D

AMG said...

Takde rezeki nak dapat kad dan duit raya dari Cik Fai. Tahniah kepada semua pemenang! :D

budak.bandung.laici said...

fuh..tahniah buat pemenang..

♥♫♥kek cokelat♥♫♥ said...

nak join GA tak?pegi cni..
>http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/ade-sesape-nak-join-giveaway-cik-firah.html<
sye tlng promot jew nie sbb mlm nie last twaran ni...hihik...law x,dia xjadi wt GA

mr.dinie said...

sdeynye x dpt..huhu..

yayath said...

congrats pada pemenang:)hehe~~

Nur Safirah said...

hehe~ congrats!

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers