Kipas Susah Mati

22 August 2011

Update GA Duit Raya + Kad Raya Fairus Ibrahim


Assalamualaikum semua .

First of aLL Cik Fai nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi memeriahkan GA ni . Alhamdulillah Cik Fai suka sangat , GA ni dapat sambutan yang agak memberangsangkan . . .

Dengan ini Cik Fai nak umumkan GA ni telah pun tamat . tepat jam 12 tadi Cik Fai dah tak terima kalau stiLL ada yang join lagi . *kejam bebeno ! hihi

Thanx sekali lagi kepada semua yang sudi join . . waLaupun ada yang join last minute . . wah ! semangat betoL .

Cik Fai mintak korang semak link bLog korang secepat mungkin sebab Cik Fai dah nak buat undian . Mungkin esok pagi Cik Fai akan umumkan sape yang bertuah tu . . haaaaa suke la tuh ! :))

Cik Fai akan update sekaLi lagi nama peserta sebab ada yang join last minute . Sorry sebab Cik Fai tak berapa sihat , list link sebelum ni pun Encik Boyfren yang buatkan , die pun banyak keje so lintang pukang lah sikit jadinye . kepada link yang tak de sebelum ni sorry eh . Cik Fai dah letak link yang tak de tu , sorry sangat-sangat tau !


okey , cepat tau !

Thanx korang , sayang korang !
bye . ^_^

5 comments:

ila said...

harap2 sye terpilih.hehe

AyiLarimA said...

mekasih ye cox da list kn sume blogger yg join GA ni t'masuklah link blog Mira.. i'm really appreciate it :)

budak.bandung.laici said...

nak duit raya ru..

Nasuha said...

kak mne senarai peserta?tk jumpe pun?

cik gegurl said...

semoga sayalah org y bertuah tuu ^_^

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers