Kipas Susah Mati

20 March 2011

week of happiness . :))

ni la susa kaLau dpt bLogger pemaLas mcm aku ni kan . haha !
gedik2 nak buat bLog tp mLs nak update . :DD
hey2 ! broadband 2 minggu rosak wey . bukan sengaja xnak update . hoho ( aLasan )
so dpt surf kat fone jeLa . .
sim dah siap , da boLey update bLog . hehe ! thanx ceLcom . ;))

nak cite pasaL mggu yg indah kaLi ni . ap yg indah ? cecite cecite . .
( nak cite la ni ) -.-"

Sabtu, 12 Mac : seLesai suda test om g " giLer kentang senang tahap gaban ! "
haha senang ada makna kot . nasib lah . haish ! tp dpt jgk cLue2 . . kurang la sikit beban nak perah otak . thanx miss wani n sahabat2 ! ;))
pasni tggu jeLa resuLt kan . . . :((


kegembiraan seLepas test !
( nak tunjuk jerser baru actually . :DD )

Isnin & Selasa, 14 & 15 Mac : trip ouh trip ! huh aLhamdulillah proposaL trip kaLi ni lulus jgk lastLy. Pneng pun Pneng lah . . . thanx kpd ajK yg b'tungkus lumus m'jayakan trip ni . waLaupun setakat Pneng je, tp trip beramai-ramai dgn semua ni mmg susah nak gambarkan tahap enjoy die . sem ni sem laz , sem ni jgk la kite laz b'sama2 . . :'(
sampai je kat sana trus g Kilang Hacks . ( xingat kul bape sampai ) ap yg best nye ? best sbb dpt mkn cokLet hacks panas2 , mcm dodoL ! hahaha . .




bersuka ria di kiLang Hacks

then ptg free miss pun bg la permission merayap . sume g AEON Jusco Bandar Perda . thanx to Su jaLan dgn fai . thanx sbb sudi temankan fai yg xberapa nak larat nak jalan byk2 ni . hehe ! syg Su !


ops ! posing jap . :)) Jusco Bandar Perda .

mLm nye pLak kitorang g meLawat kiLang paper . kiLang ni kene g mLm sbb production process mLm je, org buat news mLm2 . hah teruja2 ! ! haha gedik la kau . 1st time dpt masuk kiLang ni . kiLang ni kire 1company la yg buat Berita Harian , Utusan, Kosmo pastu pe ntah lg ntah . xingat . hehe ! :DD bez habaq hg ! msuk dLm tu rasa mcm dLm dunia transformer , mcm kat genting pun ada . ( hiperboLa aih )


ha ni lah die transformer ? roller coster . :DD

next day pLak g tempat buat batik kat Teluk Bahang . n seperti biasa, 1st time jgk tgk org buat batik . bez ! tp maLang'y ak pening . so xdpt nak enjoy lukis batik ngan diorang . . :((


bersama pkck batik . hee !


penerangan .

kegembiraan trip . :))



________________________________________________________________

Rabu, 16 Mac : hah ni lg excited ! hihihi . . ;DD
saat yg ditunggu setiap org every sem . kan ? kan ? kan ? haha . . . . ap ad tarikh ni ? dinner la wey ! dinner bankers kaLi ni managed by part5 . tahniah korang ! tema kaLi ni 60-an . so ape lg jd pesta muda mudi la. haha terbaiKKkkk ! mLm tu semua org cantik . suke sangat2 ! :)) yg biasa tetiba jd luar biasa , yg HOT lg lah bertambah HOT ! korang mmg cantik wey sumpa x tipu !






Sabtu, 19 Mac
: ni apa pLak yg best ? semaLam Dato' Professor Ir Dr. Sahol Hamid Abu Bakar dtg kampus kami wey ! kenaL x sape Dato' Dr Sahol ni ? haa ni la VC UiTM kat Malaysia ni . semaLam dia dtg rasmikan penutup suKoL . . sukoL tu ape pLAk ? haha . . suKoL tu Sukan Kolej kat uitm PerLis ni . bez habaq hg ! mcm2 ada woo . . . jom tgk pict ! ( maaf , camre t'tggL . guna fone je , pecah sikit . )


perbarisan dari 10kolej & NR


pertunjukan pancaragam .


pertunjukan dari rotu


perasmian dari vc .

Sekian . :))

3 comments:

gadisbelon said...

suke2!hee.yang,ari tuh kamu follow gune blog lain.
follow balik gune blog nie.pelik2 dah kamu gune yang mane satu.huhu!

fiQ dA aPprEntiCe said...

lawa bLog

fai said...

belon : haha ak da delete bLog tu . :))

syg : eh besa lah , sape yg buat . lalala ~

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers