Kipas Susah Mati

09 March 2011

1st entry .

erm 1st of aLL . . hye ! ( haha )

err x tau nk ckp pe . hehe ! as u known , i'm new here .
tgk org sume ad bLog , so sy pun gedik2 lah jgk nak buat bLog . . hah nah ! buat nak buat sgt . :DD

thanx to si kurus sebab tLg buatkan . walaupun x cantik ( sy jujur ni . haha ) tp thanx je lah kan tLg luang masa create bLog ni utk sy . ( tLg mcm x ikhLas )
ops ! t'kutuk pLak . maaf si kurus ! haha ~

ini ruang sy , suke hati sy lah nak conteng pape pun . hee ~ !
n suka hati korang jgk lah nak puji ke , nak kutuk ke ( xpe sy xdengar ) , nak komen ke . . . ape2 je lah .

" weLcome n thanx for visiting . " :))

5 comments:

kit kat love.. said...

t follow mimi gak eyh...

Anna Azizi said...

follow ko :)
kalau boleh follow balik eh.
haha

myaini said...

Hi...enjoy blogging k...slalu2 la post entry tau...
k.aini dah follow n link u=D

saya afiqah laa (: said...

hai kak fai :)

tumpang lalu yee~

fai said...

fiqa : thanx syg ! nnt k.fai follow back .

k.aini : than k.aini ! takot tgk blog k.aini entry pasal b'salin tu . kui3 ~

en : wey follow back ! :DD

mimi : haha follow back lah syg . :))

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers