Kipas Susah Mati

12 July 2011

YOUR BEST OUTFIT PHOTO CONTEST.



heLLo2 der dan dear !

Aha kaLi ni nak join contest lah puLak . Thanx to cik Tyra sebab sudi invite saya masuk contest die . ActuaLLy semaLam dah fikir nak join , tak jemput pun memang nak join . ehehe ! =p




Ni 1st time saya join contest .
SebeLum ni ?
Jangan tanya la . Tak rajin . +_+

Okey2 , jom tengok pitcha apa yang saya nak pertaruhkan .



Haha okey , tak la cun pun . perasan je lebih ! ahaha . :DD

Oh ya ,
Kenapa rasa pakaian ni best ?
Hehe sebab saya suka pakai kemeja . Membuatkan saya nampak tak kurus kering . haha mengarut je nih !
Haha ntah lah tak tahu nak bg aLasan apa , memang suka lah pakai baju ni especiaLLy pegi keLas . hee ~ !

Okey here are my frens i wouLd like to tag :

1. FiQrie
2. TaufiQ ( suka hati aku je . haha )
3. M
4. Izzati

Hehe ok , done !

p/s : thanx tyra . nnt kasi tiket , nak p tengok wayang dengan boypren . ahaha ! =p

3 comments:

Tyratyra said...

Hahaha. Thanks tauu sebab sudi joinn :))

Fairus Ibrahim said...

haha thanx jgk sbb sudi jemput . :))

abglan said...

join jgak :)

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers