Kipas Susah Mati

10 June 2011

ouh bunga !

AssaLamuaLaikum guys !

entry kaLi ni memang terang lagi b'suLuh nak tunjuk sy tak de keje . tak de idea tp tangan gataL jugak nak menaip . haha !

eh cakap pasaL bunga . korang suka bunga ? ?

kaLau pompuan tak suka bunga tu tipu lah ! haha

semaLam bertandang ke ipoh . buat apa ?

abah ade majLis kat pejabat SUK Perak , so sy pun saje menggedik ajak mak ikot sekaLi . sementara tunggu abah , ape lg . . kedai bunga lah !

kaLau g je ipoh , tak pegi beLi bunga memang tak sah . kaLau tak beLi , tengok pun jadi lah . ni lah HOBI sy dan mak . haha .

even bunga dah merata ceruk kat ruma ni , tp stiLL nak beLi lagi . kaLau pasaL bunga , mak sanggup habis duit .

sy n mak tak suka bunga hidup tp suka bunga pLastik . suka giLer pegi kedai ni tp apa nama kedai tu pun dah lupa . tengok bunga2 kat situ boLeh buatkan hati berbunga bunga . sumpa cantik !

sementara tunggu mak piLih bunga , sy dengan adik pun apa lg snap dan snap dan snap lah ! hahaha . adik jadi mat bunga .






eh sumpa geram tgk bunga ni .





jambu kah ? HAHA .



Lepas soLat zohor cadang nya nak g Jusco tp memandangkan sy stiLL lagi daLam mood tak sihat , semua pLan bataL . t'paksaLah mengadap muka seposen adik tu , merajuk mcm budak2 . hish !
jaLan sikit pun dah penat so tak boleh pegi mane2 pun .

sorry zati sbb tak boleh singgah rumah kau . lain kaLi ye . :))

p/s : awak . . nanti befday sy , sy nak bunga ros sejambak boLey ? hihi ! *gedik ! ;DD

1 comment:

LiNaZ said...

cutenye..hehe..
betul2, tipu la org ppuan x suke bunge..huhu

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers