Kipas Susah Mati

09 May 2011

sekadar meng'UPDATE'

da masuk seminggu lebih cuti ,
bosan muLa terasa .
dicampur rindu yg bertandang membuak-buak .
kaLau boleh hari hari nak jumpa tp jgn mimpi lah ! hahaha
ergHhhHh ! !

keje ? haha tak tau lah . nak keje tp keje apa yg sesuai dengan aku ?
ade tak keje yg tak penat ? hihi !
bukan tak cuba . .
dah cuba pegi isi borang keje kosong macam2 tp still tak ada panggiLan .
hai lah nasib . tunggu je lah .

buat masa ni keje utama aku ni lah die . . .



duduk ruma bosan pantang ad kawan ajak kLua , jaLan . . . ~
mengabehkan duit abah . skaLi kLua " abah nak duit , nak isi minyak skaLi "
pkai kete tp nak isi minyak pun tarak duit ! hahaha memang anak durhaka btoi . ;DD
sampai biLe nak mcm ni ? xkan hari2 nak mintak kat abah .
sadis ! :((




biLe kat ruma x de duit nak jaLan , ni lah puLak keje nye .
noveL ouh noveL .
otw baca . best . pastu berangan .
" kaLau lah aku boLeh jd macam daLam noveL ni . . "
ha sudah2 , giLa dah . haha ! :DD
best noveL ni . penuLisan die x skema , n bab2 sedih x setragis noveL2 SR .
p/s : xde ke mamat2 kaya , ensem , baik hati yg tawarkan aku keje hah ?
nak jugak merasa mcm daLam noveL ni .
bwerKkK ! hahaha ! :DD



next noveL yg tgh tunggu turn untuk dibaca oleh aku .
thanx MR. FIQ
aku dan beLiau adaLah kipas susah mati SR . :))


sekian .
duit ouh duit . .
kerja ouh kerja . . biLe lah kau nak datang cari aku . -_-"

wahai bos2 kacak yg baik hati . . .
siLaLah jemput sy untuk kerja dengan anda .
sy mungkin seorang pekerja yg b'dedikasi . hua3 !

dah lah .
bye !

1 comment:

fierapirot said...

hehe...sabo je..kejap lagi bos yang hensem dan kacak kol lah tu nak minta fai keja..hehehe..=) singgah and follow u..kerja dok umah pun best pe..=)

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers