Kipas Susah Mati

03 May 2011

Hari2 terakhir sy bersama mereka . :))

amboi sedih bebeno bunyi titLe enty kaLi ni ye . hehe ! mungkin benar mungkin tidak .

da genap 2hari ak b'honeymoon kat rumah . cuti suda bermuLa since 1/5 . ap nak dibuat 4 bulan ni pun x tau lah . kaLau bina badan 4 bulan agak2 bape kiLo boLey naik ? haha ! :DD

ok lah , nak cite sikit hari2 terakhir aku n the geng sebeLum cuti b'muLa . sedih sgt dah berpisah . da la sumue kemain jauh ! kaLau duLu zaman skoLa even da abes skoLa pun stiLL bLey jumpa sbb ruma dekat2 je . kaLi ni dah masuk U memang sorry to say lah kan . nak jumpa pun susa , rumah semua jauh2 . . T_T

BBQ

aktiviti study week . org study kami buat BBQ . haha ! ;DD

peLam ouh peLam .


musim peLam memang best kat PerLis ni . :))


tukang panjat .

maLam t'akhir di KuaLa PerLis .


lepaking .


K. PerLis pun ada strawberry cokLat !


motif pict dibLurkan : ntah ! haha


pM me if u need a modeL . KAHKAHKAH




kita sahabat .


lokchin here !


pipi yg semakin membuLat !

ini je gamba2 yg ad ye kawan2 . to izzati syg , siLa-siLaLah upload pict yg ada pada anda .

semoga kite jumpa lg wey . *insyaallah kaLau umo ini masih dipanjangkan. kaLau degree nanti x dapat same2 , jgn lah masing2 sombong puLak tau . kaLau dah sep sgt kedit tu , tegur2 la kat fb tu . . . bukan susa pun kan . .
panjang umo jumpa lg dear ! :))

p/s : biLa Allah muLa ingin menunjukkan kebenaran . . . . .

1. Semua tembelang pecah di akhir2 sem .
2. Lubang si penipu sudah pecah . thanx kepada anda encik spy .
3. aku ni dah 21 tahun bukan 6 tahun . ;))
4. Hidup jangan mudah percayakan orang .
5. Sepandai2 tupai meLompat , akhirnya akan jatuh ke tanah jua .

4 comments:

nusaibah hamizan said...

msti sedih ann....dah xstdy ag ke perlis dah..wahh..congrats habis juga dgn jaya nyaa ^_^

Fairus Ibrahim said...

haha awaL lh saiba . . .
beLum dapat resuLt sem last ni . . doakan semoga b'jaLan lancar . . :))

btw , bai ade kat rumah fai ni . .

cikgu fiQ said...

eleh...........................kcoh!perlis ja pown.haha

Fairus Ibrahim said...

eh suka hati sy lah sy nak kecoh ke ap ke . . awak ap kesah ?! bLog sy , suka hati mak nenek sy lah nak tuLis ap pun . sibuk je !

perLis ad laut , buLey lepak petang2 sambiL riLex . kL ad ? xda kan ? haha bweKk ! :DD

kami bersama

Daisypath Anniversary tickers